Tanárok, Diákok Közösen

Utolsó módosítás: 2021. március 08.

Az EKE Magyar Nyelvészeti Tanszéke és a Szarvas Gábor Tehetségműhely elkötelezett abban, hogy segítse a tanárok és a diákok együttműködését nyelvészeti kutatási témák feldolgozásában, bekapcsolódva a TDK (tudományos diákköri) mozgalomba. Ezért oktatóink március 16-án 15:40-től online tájékoztatót tartanak, amelyen megosztják a TDK-zással kapcsolatos tudnivalókat és személyes témajavaslataikat, amelyek mentén elindulhat egy közös gondolkodás.

Kedves hallgatóink!
Az EKE Magyar Nyelvészeti Tanszéke és a Szarvas Gábor Tehetségműhely elkötelezett abban, hogy segítse a tanárok és a diákok együttműködését nyelvészeti kutatási témák feldolgozásában, bekapcsolódva a TDK (tudományos diákköri) mozgalomba.
Ezért oktatóink március 16-án 15:40-től online tájékoztatót tartanak, amelyen megosztják a TDK-zással kapcsolatos tudnivalókat és személyes témajavaslataikat, amelyek mentén elindulhat egy közös gondolkodás.
Szeretnénk bebizonyítani, hogy a nyelvészetben is meg lehet találni azokat a kreativitást igénylő, életszerű és izgalmas témákat, amelyek kutatásában a tehetség kibontakozhat.
Az online megbeszélés ideje és helye:

2021. március 16. 15:40 – 16:40

https://us02web.zoom.us/j/89879919816

 


< Vissza